Recensies 

Fam Menze

We kwamen voor een nieuwe vloer in onze woonkamer. Eerst bij parket gekeken maar toch voor tegels gegaan. Zeer tevreden over de service en het resultaat! Bedankt!

Familie Schra

Wij hebben onze woning verbouwd en hebben bij bebo tegels nieuwe badkamer, keuken, woonkamer, hal en toilettegels besteld en we zijn erg blij met hoe het is geworden! Wij raden bebo tegels altijd aan op het gebied van tegels want dit bedrijf heeft er verstand van!! Groetjes fam Schra 

Café de Brug

Wij als café waren op zoek naar tegels met een mooie rustieke look. Het is echt een plaatje geworden. Wij zijn in onze nopjes over de nieuwe vloer! Groetje team café de Brug uit Zuidveld!

Nootdorp

Nieuwe keuken gekocht! Daar hoort ook vloertegels bij en die hebben wij gevonden bij Bebo Tegels. Het was ff een stukkie rijden maar dan heb je ook wat voor een schappelijke prijs! Bedankt Bebo Tegels onze keuken ziet er top uit!! Fam Nootdorp

Fam Minderhoud

Wij waren op zoek naar een nieuwe keukenvloer. Eerst bij concurrenten gekeken maar bebo was toch goedkoper. Erg blij met het resultaat! Groetjes uit Zeeland!

Kremer

Nieuwe lichte tegels gekocht bij bebo tegels. Gewoon even naar binnen gelopen en gekeken ( want was hier met vriendin voor een nieuwe parket vloer ). Prachtig resultaat erg blij mee!! Bedankt groetjes mevrouw Kremer 

van den Berg

Hallo wij zijn al op leeftijd en zochten anti slip tegels. Hier gevonden hartelijk bedankt bebo nu kunnen wij met een gerust hart douchen en naar de wc gaan zonder dat wij uitglijden

Verweerd

Op zoek naar tegels die op hout lijken. We kwamen uit bij Bebo Tegels en ze kwamen met een goede prijs dus direct maar doorgepakt en besteld. Fantastisch resultaat en we komen voor onze tuin zeker nog een keertje terug!

Nathalie

Ik was al een tijdje op zoek naar een grijze vloertegel met een ruwe structuur, en daarbij passende donkere en lichtere wandtegels. Ik heb mijn keuze laten vallen op een mooie warme grijze tegel. Dit was een goede keuze voor een lekker prijsje. Bedankt bebo groetjes Nathalie

Linda

hoi hoi was op zoek naar houtlook tegels. Super geslaagd bij bebo tegels!! Thanks !!

Fam van Latum

We waren op zoek naar een mozaïek voor onze badkamer. We kwamen uit bij bebo tegels en geen spijt gehad van onze keuze. Super geweldig resultaat voor een prikkie! Groetjes fam van Latum

Familie Niks

We gingen de achtertuin verbouwen en waren op zoek naar mooie tegels voor in de tuin! Meteen naar bebo gereden, tegels uitgezocht met de beleefde verkoper en super tevreden met het resultaat en de prijs!! Thx bebo!!

Camping Rheer

Onze toiletten waren toe aan een renovatie. Na lang zoeken en denken kwamen wij uit bij Bebo Tegels en dit is nooit een slechte keuze geweest! Onze toiletgebouwen zijn weer tip top in orde en we willen bebo tegels bedanken voor de geweldige service en levering!  Groetjes uit Rheerzerveen!

Familie Pluimers

Wij hebben tegels uitgezocht voor ons hele huis bij Bebo Tegels. Het personeel heeft ons uitstekend geholpen en wij zijn super blij met het resultaat!! Hartelijk dank bebo !!

Wessels

Ik ben naar bebo tegels geweest om nieuwe tegels en toilet uit te zoeken voor mijn badkamer. Prachtig resultaat voor een mooi prijsje! Met vriendelijke groet, Mevrouw Wessels uit Rijssen

Familie van Dort

We hebben een mooi nieuw huis gekocht, dus moest er ook een nieuwe badkamer inkomen. Helaas hadden wij daar maar een kleine ruimte voor maar de verkoper verzekerde ons dat Bebo Tegels er een prachtige badkamer van kon maken. En dat is gelukt hoor! Wij zijn enorm tevreden over bebo tegels die het juiste advies gaven. Ze hebben laten zien dat je met een kleine ruimte toch nog superveel kan. We hebben zelfs een vrijstaand bad!!!! Heel erg bedankt bebo tegels!

Gezinshuis Noah

Wij, gezinshuis Noah bieden een warme, veilige, thuisbasis in gezinsvorm voor kinderen die door omstandigheden niet meer thuis kunnen wonen. In dit huis worden zo’n 5 tot 10 kinderen opgevangen. Wij hebben een laag budget en kwamen dus uit bij Bebo Tegels. TOP kwaliteit!! We zijn er nog steeds elke dag blij mee en de kinderen ook! We raden jullie aan bij onze vrienden en kennissen!!

Van Veemde

Nieuwe badkamertegels besteld bij Bebo Tegels. Verkoper raadde dit aan en was zeer vriendelijk. Daarna ook gelijk maar een badkamer renovatie gedaan aangezien de prijs zo spotgoedkoop was!! Bedankt Bebo tegels groetjes van de Familie van Veemde uit Maarsbergen

Den Haan

Ik was op zoek naar mooie composiet planken voor mijn veranda bij mijn vijver. Ik heb uiteindelijk gekozen voor deze planken..  Ik ben heel erg blij met mijn keuze! Deze planken zijn mij aangeraden door de uiterst beleefde verkoper. Bebo Tegels bedankt!! Mijn vijver ziet er nu geweldig uit! Groetjes mevrouw Den Haan uit Almelo

Daniel


Afgelopen week een mooie tegelset uitgezocht met de verkoper! Meneer was erg duidelijk en beleefd! Uiteindelijk ook nog met een nieuwe Geberit WC de deur uitgewandeld!

Al met al een geslaagd bezoekje aan Bebo Tegels!

Han


Wat een keuze en dan, we zijn toch Hollanders, de prijs en service. Helemaal top.

Nu de tuin gereed maken zodat de tegelleggers aan de gang kunnen

Jacqueline

Heel erg goed geslaagd en wat een prettige sfeer in het bedrijf. De moeite zeker waard om vanuit Nijmegen te rijden. E werd goed geluisterd en meegedacht en het vakkundige advies maakt dat we gemakkelijk tot de juiste keuze zijn gekomen voor drie verdiepingen. Zeker een aanrader. We zullen jullie adviseren aan familie en vrienden!

Matty

In de zomervakantie ben ik bezig geweest met een compleet nieuwe tuin, en vlak daarvoor heb ik bij Bebo Tegels prachtige terrastegels ingekocht. Ik werd verrast door de ruime keuze samen met de lage prijzen. Een fijne ervaring om bij Bebo te kopen.

Kim


Ik ben samen met mijn vriendin naar Bebo Tegels geweest en we werden meteen geholpen door personeel dat er verstand van heeft (sowieso wel fijn als je als vrouw een badkamer wilt kopen;)) Ik kwam voor tegels voor op de vloer en wand voor in mijn badkamer, en ik wist al een beetje wat ik wilde. Bij Bebo had ik veel keuze en ben ook meteen geslaagd. Groetjes Kim uit Wassenaar

Arnold


In Mei ben ik bij jullie geweest om te kijken naar tegels voor in mijn woonkamer en keuken. Mijn plan was om wat inspiratie op te doen, maar ik heb er meteen 2 soorten vloeren en wandtegels gekocht. Ik werd goed geholpen en kreeg bruikbare adviezen. Erg bedankt Bebo!!

Tjeerd Doosje

Wij hebben een paar jaar geleden een parketvloer gekocht. Deze vloer voldoet goed aan onze verwachtingen.Bij de aankoop kregen wij goede voorlichting over het leggen van de vloer, de afwerking en het onderhoud.Wij zijn zeer tevreden over de prijs kwaliteit verhouding en de service en verder over de prettige ongedwongen manier waarop we door het vriendelijke personeel zijn geholpen.

Ter Harmsel

Ik zag in de krant dat er fabrieks leegverkoop was bij Bebo Tegels in Vriezenveen. De kortingen zijn erg goed, en het scheelt zeker op het totaalplaatje. Uiteindelijk heb ik een prachtige tegelvloer gekocht voor in mijn keuken. Ik werd erg goed geholpen door het behulpzame personeel, bedankt!

Ter Harmsel uit Aalsmeer

Hoby


Vorige week hier geweest voor een grote partij tegels, en een badkamer.
Ik ben bij meerdere concurrenten geweest om prijs/ kwaliteit te vergelijken.
Na wat onderhandelen uiteindelijk toch hier weer terug gekomen.
De kwaliteit en levering is perfect.
Ik zou dit bedrijf zeker aanbevelen als u twijfelt!
( wij waren er op zaterdag en hoefden s middags niet meer te eten)

Hoby uit Hoogvliet

Sterre


Een aantal maanden geleden ben ik opzoek gegaan naar nieuwe spullen voor mijn badkamer, die nodig aan vernieuwing toe was, ben bij verschillende badkamerwinkels en tegelwinkels geweest, als laatste optie bij Bebo, daar ben ik zo vriendelijk geholpen en kon ik met mijn budget een prachtige complete badkamer aanschaffen! heel vriendelijk geholpen! echt top personeel! Minstens 5 sterren waard! mocht ik nogmaals tegels nodig hebben, kom ik zeker weer bij jullie!!

Sander


In juni 2015 bezig geweest met een nieuwe tuin, ben bij Bebotegels wezen kijken en heb daar met behulp van het vriendelijke personeel de perfecte tegels voor mijn tuin gevonden! Bebotegels krijgt van mij een dikke 10!!