Zand structuur tegels

 

Soorten tegels.

Tegels met een zand structuur zijn een erg leuke en creatieve oplossing voor in uw tuin. Deze tegels worden het meest gebruikt voor terrassen, paden en pleinen. De tegels zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar, zoals verschillende tinten bruin of grijs. De tegels zien er erg modern uit en geven een vrij gevoel.

 

Kenmerken van de tegels.

Deze tegels met een zand structuur, worden ook wel Furora Slate tegels genoemd. Deze tegels hebben een zand kleur, maar zijn ook in andere kleuren verkrijgbaar. De tegels zijn van A kwaliteit, wat inhoud dat ze een zeer lange tijd meegaan en hun kleur goed behouden. De tegels worden gestraald, waardoor ze hun structuur krijgen. De tegels zijn verkrijgbaar zonder facet. Dit zijn de schuin lopende randjes aan de bovenkant van de tegel, waardoor u het meer detail kan geven. Hierdoor zijn ze strak tegen elkaar aan te leggen. Wel is het mogelijk om met afstandhouders te werken, waardoor ze niet strak tegen elkaar aan komen te liggen. De tegel is voorzien van een slijtvaste, basalt toplaag en is voorzien van een matte coating. Deze robuuste tegel is zeer geschikt voor pleinen, terrassen, paden etc.

 

De kwaliteit van de tegels.

Zoals al eerder benoemd, is deze tegel van A kwaliteit. Dit garandeert u dat de tegen een lange tijd meegaat en kleurvast is. Doordat deze tegel een toplaag krijgt, krijgt het direct zijn mooie kleur; een natuurlijke betonlook, verkrijgbaar in meerdere soorten kleuren. De furora tegel geeft iedere tuin een strakke, exclusieve uitstraling. Furora is te krijgen in strak, en met structuur. Ook is de tegel voorzien van een onderhoudsvriendelijke laag.

 

Samenvatting van de tegels

De tegel met een zand kleur, ook wel Furora tegels genoemd, zijn te verkrijgen in en aantal verschillende kleuren. Ook zijn ze verkrijgbaar met een gladde of een robuuste bovenkant. De tegels zijn voor buitengebruik, zoals voor terrassen, paden en pleintjes. Doordat de tegel van een goede kwaliteit is en meerdere toplagen heeft, kunt u er zeker van zijn dat ze een lange tijd mee gaan, dat ze makkelijk te onderhouden zijn en ze in meerdere kleuren verkrijgbaar zijn.