Woonkamer tegels

 

Kenmerken woonkamertegels.

Een warme vloer, waar kinderen op kunnen spelen, die jaren mee gaat en ruimte geeft om op te leven en comfortabel en makkelijk schoon te maken is. Waar hakken of een omgestoten glas geen sporen achter laten. Dat zijn redenen waarom u zou kunnen kiezen voor een duurzame tegelvloer in uw woonkamer.

 

Een vloertegel kiezen.

Als u een nieuwe tegel wil kiezen, praten we niet over kiezen en klaar, want wij hebben vele soorten en maten tegels in allerlei verschillende kleuren. Word het een donkere of een lichte tegel? Natuursteen of graniet?  En wilt u de vloer glanzend, gezoet, een beetje reliëf of stoer? Dit zijn allemaal dingen waar u mee te maken krijgt. Wat u ook kiest, het comfort en het gemak is voor elke vloertegel hetzelfde.

 

Natuurstenen vloer.

Er is geen natuursteen hetzelfde; travertin, leisteen, hardsteen of kwartsiet. Je ziet er aders en doortekeningen in. Natuursteen heeft wel iets meer onderhoud nodig dan andere tegels, maar dan zien ze er ook erg mooi uit.

 

Accenten met wandtegels.

Het is erg leuk en origineel om accenten te gebruiken doormiddel van wandtegels. Niet alleen op de vloer van de woonkamer komen de tegels tot hun recht, ook op de wand kunt u gebruik maken van mooie accenten. U zou kunnen denken aan het gebruiken van mozaïek of stonepanels. Stonepanels zien wij steeds meer, deze zijn er in een aantal verschillende kleuren, van donkergrijs tot wit en kleuren bruin die ertussen zitten. De natuurlijke kleuren zorgen voor een natuurlijke, rustige sfeer en doen het erg goed op grote muren, maar ook op kleine oppervlaktes.