Steenstrips

 

Soorten steenstrips.

Steeds meer mensen ontdekken steenstrips. Steenstrips zijn strippen met tegels daarop, bedoelt voor op de wand. Er zijn vele soorten steenstrips; natuursteen, keramisch, traditioneel of kunststeen. Met steenstrips creëer je eenvoudig een trendy sfeer in elke ruimte. Ze creëren sfeer in winkels, woningen en horeca, het is een handig doe-het-zelf product. Wij hebben steenstrips in verschillende kleuren; van donkergrijs tot spierwit, en verschillende kleuren die daar nog tussen zitten zoals bruin.

 

Productie van de steenstrips.

Natuurstenen worden in kleine, ongelukkige vormen gezaagd en aan elkaar vastgelijmd. Het is eigenlijk een soort van puzzel, plakken maar en klaar, geen voegwerk verreist. De tegels zijn maar 5 tot 10 mm dik en verschillen allemaal van maat en vorm. De steenstrips kunnen ook buiten worden toegepast, u kunt de stenen waterafstotend maken, en verkleint u het risico op vorst schade.

 

Het gebruik van steenstrips.

De steenstrips worden steeds populairder, en worden het meest gebruikt in woonkamers. Ook zijn ze prima te gebruiken in badkamers; smeer de hele muur onder met lijm en plak de strippen erop.  Het is niet verstandig om ze in de douchecabine zelf te plaatsen, in verband met de hygiëne. Ze zijn namelijk lastig schoon te maken. U bepaalt natuurlijk of u dit wel of niet doet.

 

Kwaliteit van steenstrips.

Zoals vele andere natuurstenen, zijn ook deze natuurstenenstrips van een zeer hoge kwaliteit. Ze zijn gemaakt van echt natuursteen, wat van zichzelf al een hoge kwaliteit heeft.