Mozaïek

 

Zowel wand als vloer.

Mozaïeken tegelmatjes kunnen op de wand worden geplaats, maar ook op de vloer. Ook staat mozaïek goed in bijna elke ruimte in uw huis. Ze worden veel gebruikt in woon en badkamers, maar ook steeds vaker in keukens. Mozaïeken tegels geven net een leukere tint aan uw omgeving dan normale tegens, omdat ze details hebben en er vele soorten en maten in alle kleuren te verkrijgen zijn. De matjes zijn maatvast, hierdoor kunt u makkelijk berekenen hoeveel u er nodig heeft.

 

Verschillende soorten mozaïek.

Er zijn ontelbaar veel soorten mozaïek verkrijgbaar, daarom kan het ook best lastig zijn om de goede tegel voor u te vinden. Via onze site kunt u inspiratie opdoen, of u kunt natuurlijk ook altijd een keertje langskomen voor gratis advies. U kunt mozaïek tegels gebruiken voor complete wanden of vloeren, maar ook voor gedeeltes bijvoorbeeld achter meubels. Dit geeft een erg leuk effect. Ook zijn ze te gebruiken als bijvoorbeeld strook of rand om uw normale vloertegels, of natuurlijk voor op de wand.

 

Sfeer van het mozaïek.

Mozaïek wordt steeds vaker voor in huis gebruikt. Met mozaïek kunt u creatief zijn en een eigen tint aan uw omgeving geven, omdat u de maat, soort en kleur kunt kiezen. Omdat er zoveel keuze is, zit er altijd wel wat voor u tussen. Ook zijn de prijzen bij ons erg scherp, en wij hebben veel op voorraad.

Ook worden mozaïeken tegels al eeuwen lang gebruikt. In tegenstelling tot vroeger, zijn ze nu veel makkelijker te plaatsen. Mozaïek wordt gemaakt van vele soorten verschillende materialen, zoals natuursteen, glas, chrystalmozaïek of keramisch mozaïek.