Moderne tegels

 

De moderne tegel.

Geometrische vormen, lichte kleuren. In een eigentijdse woonstijl speelt ruimte de hoofdrol. Moderne tegels onderstrepen dat gevoel, lange keramische stroken in hout of betonlook, of grote vlakken in geometrische vormen. Moderne tegels hebben vaak een gerectificeerde afwerking; ze zijn in kaarsrechte hoeken gezaagd, waardoor maar heel weinig voeg nodig is.

 

Moderne tegels in de keuken en badkamer.

Een moderne keuken kan je herkennen aan de strakke lijnen, in grijstinten of in het wit. Of juist een antraciet of zwart, of één opvallende kleur. In een moderne keuken horen moderne tegels natuurlijk thuis. Er zijn vele soorten moderne tegels, waardoor er altijd wel een perfecte tegel voor u tussen zit. De eenvoudige witte tegel is altijd een goede basis voor een modern design. Accenten breng je aan met subtiele tegels met een ander reliëf, een grafisch decor, mozaïek, tegelstroken of een andere kleur. Contrasten zoek je niet alleen in de kleur, maar ook in de soort afwerking. Glanzend op de muur en mat op de vloer, bijvoorbeeld. In de badkamer zijn geglazuurde keramische tegels het meest praktisch. Hoe mooi natuurtegels ook zijn, ze zijn vaak poreus en hebben veel onderhoud nodig om mooi te blijven.

 

Het gebruik van de tegels.

Moderne tegels worden (het meest) gebruikt in de woonkamer, het toilet, de badkamer en de keuken. U kunt zelf creatief zijn met moderne tegels, en als u niet creatief bent aangelegd, maar wel een avontuurlijke uitstraling aan uw omgeving wilt geven, kunt u inspiratie opdoen door bij ons langs te komen. Wij staan altijd voor u klaar met ons advies. Ook kunt u inspiratie opdoen via internet.  Ook zijn moderne tegels goed te gebruiken in bijvoorbeeld een hal, of als muurdecoratie in een slaapkamer.