Keukentegels

 

Soorten keukentegels.

Bij Bebotegels hebben wij een diep assortiment aan keukentegels, in alle kleuren en soorten en maten. Strak design, een landelijke sfeer, of traditionele kleuren? Bij ons vind u wat bij u past. Het uitkiezen van een keukentegel is een serieuze zaak, omdat u er vele jaren mee door moet. U kunt altijd een tegelmatje mee naar huis nemen en kijken of het daadwerkelijk ook zo mooi staat als wat u bij ons heeft gezien.

 

Tegel trends.

Tegelstroken en natuurlijke tinten zijn de nieuwste trend, ze hebben een erg strak design. Maar ook traditionele tegels zoals de metrotegels blijven het erg goed doen. Tegelstroken zijn lange tegels met een strak design, ze passen bij alle stijlen en zijn tijdloos. De getrommelde travertintegels met hun rustieke uitstraling zullen het nog een lange tijd goed blijven doen; ze zijn al een lange tijd een topper en dat zal ook nog wel zo blijven. Natuurstenentegels hebben wel onderhoud nodig, hoe beter u ze schoon maakt, hoe beter ze eruit zien.

Vloertegels in de keuken.

De keuken is er niet voor om er altijd super strak uit te zien; je mag er knoeien. Dit is geen probleem met een vloertegel in de keuken; het is zo opgeruimd! Van onze vloertegels heeft u gegarandeerd jarenlang plezier, dit is ook te zien op onze website onder het kopje ‘’tevreden klanten’’. Onze tegels gaan jarenlang mee en houden dezelfde kleur omdat ze van een uitstekende kwaliteit zijn. Ook hebben wij vele soorten vloertegels, u kunt er zelf creatief mee zijn, of inspiratie opdoen via onze site!

 

Samenvatting van de tegels.

Keukentegels voor aan de wand en de vloer zijn makkelijk schoon te maken, en hoe beter u ze onderhoud, hoe beter ze eruit blijven zien. De tegels beschermen de muren tijdens het koken tegen spetters en rondvliegend eten. Er zijn veel soorten en maten keukentegels, waardoor u er zelf creatief mee kan zijn en er een persoonlijke draai aan kan geven.