Inspiratie badkamers

 

Tegels onmisbaar in de badkamer.

Badderen, douchen en tanden poetsen doe je allemaal in de badkamer. Een badkamer is dus onmisbaar in een huis, maar hoe maak je van jouw badkamer nou iets bijzonders? Hoe krijg je de badkamer die je in je gedachten hebt, voor een niet al te hoge prijs? Laat je inspireren en bekijk allerlei soorten badkamers, kies de stijl van een badkamer die bij jou past en wassen wordt een feestje. Op onze website kunt u onder het kopje ‘’tevreden klanten’’ vele foto’s vinden van klanten die sanitair en tegels bij ons hebben gekocht, en die hebben gebruikt voor in de badkamer. Ook kunt u natuurlijk langskomen in onze showroom, wij hebben een verdieping met tegels, en een vernieuwde verdieping met sanitair.

 

Vroeger en nu.

Vroeger was de badkamer niet meer dan een functionele ruimte, tegenwoordig is het wel meer dan dat. U brengt tegenwoordig veel tijd door in de badkamer, daarom mag het er ook mooi uitzien. De eerste stap daarvan is het bezoeken van onze website, of onze showroom. Wij hebben een showroom vol met tegels, en een showroom met sanitair voor in uw badkamer.

 

Combineren van merken.

De meeste leveranciers willen u zo graag mogelijk het hele assortiment laten zien, wij denken dat het beter is als u meerdere merken gaat combineren, zodat u meer toepasbaarheid hebt. Daarom hebben wij van meerdere verschillende merken sanitair, zodat de keuze ruim is, en wij veel verschillende modellen in alle soorten, maten en kleuren hebben.

 

Een hele klus.

Een nieuwe badkamer uitkiezen is natuurlijk een hele klus, er komt veel bij kijken, en is een hele investering. Daarom moet het ook in een keer goed gebeuren. Er zijn zoveel soorten baden, wasbakken, badkamer meubelen, douchecabines et cetera, maar bij ons kunt u terecht voor gratis advies. Ook kunt u bij ons terecht voor inspiratie, door bijvoorbeeld een bezoekje aan onze site te brengen, en naar het kopje ‘’tevreden klanten’’ te gaan. Hier vind u veel foto’s van o.a. badkamers die zijn gemaakt van onze producten.