Houtstructuur Tegels

 

Het gebruik van de tegels.

Nieuw in ons assortiment: houtstructuur tegels. Deze tegels hebben erg veel weg van een houten vloer, terwijl het dat niet is. Deze houtstructuur tegels zijn voor binnen, maar ook voor buitengebruik. De tegels zijn erg makkelijk te onderhouden, makkelijker dan een houten vloer! De tegels hebben een hoge technische kwaliteit, en zijn ontwikkelt voor het optimale gebruiksgemak en voor veiligheid.

 

Kenmerken van de tegels.

De tegels zijn anti slip, dit zijn de meeste (buiten) tegels namelijk niet. De tegels zijn makkelijk te onderhouden, het werkt hetzelfde als met gewone tegels. Ze zijn erg makkelijk schoon te maken met bijv. Een dweil of doekjes. Je hebt goede grip op de tegels, met de blote voet maar ook met schoeisel.  De tegels zijn erg hygiënisch, vorstbestendig, schimmelbestendig, ontbrandbaar, verweringsbestendig en ze zijn kleurvast. Ook zijn de tegels sterker en dunner dan beton of natuursteen.

 

Voordelen van de tegels.

Een houten vloer heeft nadelen die een tegelvloer niet heeft, zoals dat het slecht omgaat met vocht, het krimpt en zet uit, en je kunt een houten vloer (meestal) niet in je badkamer leggen. Deze nadelen heb je niet met een houtlook tegelvloer, omdat ze waterbestendig zijn, ze krimpen niet en zetten ook niet uit, en tegels zijn uitstekend voor in de badkamer. Ook is het mogelijk om een vloerverwarming te combineren met de tegels.

 

Samenvatting van tegels.

Houtlook tegels komen steeds vaker voor in de moderne badkamer en woonkamer. Door de slijtvaste eigenschappen zijn deze tegels geschikt voor iedere leefsituatie. Of u nou het onderhoud van een parketvloer zat bent, of gewoon een houtlook warme tegelvloer wil, houtlook tegels bieden voor u de oplossing. Met houtlook tegels creëer je een warme uitstraling op een natuurlijke manier. Mooier kan niet!