Beton structuur tegels

 

De betontegel.

De betontegel is een echte klassieker, simpel, strak en functioneel. Betontegels zijn voor zowel binnen als buiten gebruik, en ze kunnen een terras of pad door die functionaliteit een gestileerd uiterlijk geven. De tegels zijn in meerdere kleuren leverbaar waardoor ze bijna overal goed bij passen.

 

Kwaliteit van de betontegel.

Onze goedkope betontegels zijn van een uitstekende kwaliteit. De meest gangbare kleuren zijn antraciet en grijs. De tegels bestaan uit beton en kleurstof. Hierdoor zijn ze van een uitstekende kwaliteit, ze kunnen jaren lang mee en vereisen weinig onderhoud.

 

Binnen of buiten?

Betontegels worden over het algemeen voor buiten gebruikt, maar soms zie je ze ook wel binnen bijvoorbeeld in de keuken. Betontegels kunnen worden gebruikt voor het aanleggen van voetpaden, trottoirs, pleinen, terrassen, vijvers etc. Dankzij het onbehandelde oppervlak van de betontegels zijn ze makkelijker schoon te houden van bijvoorbeeld grindtegels, omdat ze vlak zijn afgewerkt. Ook zijn betontegels de oplossing voor een vloer in bijvoorbeeld een tuinhuis of een schuurtje.

 

Verschillende soorten betontegels.

Er zijn betontegels met, en zonder facet. Facet is een schuin randje aan de hoeken aan de bovenkant. Hierdoor geef je het iets meer accent, en iets meer uitstraling dan betontegels zonder een facet. Al is dit wel de meest strakke oplossing. Bij ons kunt u verschillende soorten betontegels bestellen. Door het gladde oppervlak van de tegels gaan ze erg lang mee en slijten ze nauwelijks. De tegels zijn functioneel, simpel en strak, en geven uw pad een stijlvol uiterlijk. De tegels passen bij alle ideeën voor uw tuin.