Badkamertegels

 

Soorten badkamertegels.

Naast keukentegels hebben wij ook een diep assortiment aan badkamertegels. Tegels bepalen de sfeer in uw badkamer, ze spelen de grootste rol in de uitstraling van de badkamer, met de vloer en wandtegels zet u de toon. Daarom is het erg belangrijk om goed te kijken welke tegel bij u past. De vorm en kleur, het materiaal, de grootte en het legpatroon bepalen samen de look van uw badkamer. U vindt altijd een tegelcombinatie die bij u past bij ons!

 

Durven te kiezen.

Uw favoriete kleur en type tegels uitkiezen en ze daadwerkelijk toepassen in de badkamer is vooral een kwestie van durven; het is nou eenmaal een grote stap, maar als u deze goed doet heeft u er jaren plezier van. Het is natuurlijk lastig, en daarom helpen wij u graag. Bent u niet zo creatief of avontuurlijk aangelegd, maar wilt u wel een speelse sfeer in uw badkamer? Dan zou u bijvoorbeeld de kleur van de vloer, op de wand kunnen laten terug komen.

 

Tegel trends.

Grote tegels in de badkamer zijn de trend van tegenwoordig, vaak zien wij grote witte of grote grijze tegels op de vloer. Dit zijn tijdloze kleuren die met alle kleuren te combineren zijn. Daarnaast zien we ook vaak mozaïektegels in de badkamer. Deze geven uw badkamer een unieke en originele uitstraling. U kunt zelf aan de slag zijn en lekker creatief zijn, of inspiratie opdoen op bijvoorbeeld onze site. Ook zijn mozaïektegels erg leuk erg leuk als een accent als strook achter een meubel of bijvoorbeeld als een nis.

 

Een schuinte wand in de badkamer?

Wat erg veel voorkomt in badkamers is een schuine wand. Met een schuine wand kunt u iets extra’s doen. Bepaal als eerste waar u kunt staan onder de schuine wand, houd ongeveer 2 meter aan. Als u ervoor kiest om een bad parallel onder de schuine wand te plaatsen, moet het midden van het bad ongeveer in de eerder genoemde 2 meter lijn vallen. Hierdoor kunt u rechtop uit bad stappen. Het plaatsen van een badkuip onder een schuine wand is een slimme en ruimtebesparende oplossing, wat ook erg veel gebeurt.